Närvarande möjligheter

Vad behöver du? Den frågan försöker vi alltid hålla aktuell för våra konsulter. För även kundens förstärkning, behöver förstärkning. Oavsett om det handlar om kompetensutveckling, snabb input från kollegorna eller nya utmaningar.

Spectrum samlar ambitiösa och rutinerade konsulter som kan sina saker. Som uppskattar friheten att styra över sin utveckling och sina kunduppdrag. Men som också gillar gemenskapen och närheten till konsultkollegorna.

Som en del av Spectrum kan du arbeta i en mängd olika roller med olika tekniker och utmaningar. Hos kunder inom olika branscher och sektorer. Bredden gör det lätt att forma och omforma din roll när du tycker att det är dags. Samtidigt är fördelen med att inte jobba hos en jätte alltid närvarande. Du känner oss som fixar förutsättningarna för din arbetsvardag, och du vet att vi lyssnar när du räcker upp handen.

Så odlar vi kompetensen

Som konsult är det essentiellt att vårda sin kompetensutveckling och hålla sig uppdaterad. På Spectrum jobbar vi både på individ- och gruppnivå.

Vi lägger stor vikt vid att löpande hitta rätt uppdrag och även backa upp med skräddarsydda kurser. Samtidigt värnar vi det kollektiva perspektivet och arrangerar kompetensgrupper och kunskapskvällar. 2019 startade vi dessutom initiativet Spectrum Insight. Ett sätt att samla kunder och andra likasinnade. Och att externt sprida insikter från framkanten av regionens digitala utveckling.

FAST LÖN, OAVSETT UPPDRAG
5 000 KR FRISKVÅRDSBIDRAG
1 VECKAS BETALD KOMPETENSUTVECKLING

FÖRMÅNER

Trygghet möter möjligheter

Här ska alltid finnas förutsättningar för att våga vara nyfiken och fortsätta utvecklas. En viktig del i det är grundtryggheten som gör att du kan hitta den balans mellan utmanande uppdrag och fritid som du behöver för att må bra. Därför har du fast lön som konsult hos oss, även om du för tillfället inte skulle ha ett uppdrag. Men det är förstås långt ifrån allt. Med trevliga förmåner som får dig att trivas nu och utvecklas på sikt, hoppas vi att du vill stanna här länge.

VÅRT SÄTT

Yrkesstoltheten vi delar

Vi är många konsulter med gedigen erfarenhet inom både mjukvaruutveckling och ledarskap. Men förutom välfyllda cv, finns det andra likheter mellan oss som sträcker sig över våra olika expertiser och yreksroller. Det handlar om en inställning och ett förhållningssätt, snarare än ålder eller år i branschen. Ett genuint intresse för det vi gör. En tekniknyfikenhet som håller oss uppdaterade och ett engagemang för att leverera kvalitet. Något att vara stolt över. Det är antagligen därför vi uppskattas av våra kunder som oftast vill behålla oss så länge som möjligt.

”Spectrum genomsyras av öppenhet, människointresse, teknikintresse, nyfikenhet och en härlig stämning med mycket glädje och hjälpsamhet.”

 

Tror du vi skulle trivas tillsammans? Kontakta affärsområdeschef Ola Randerz på ola.randerz@spctrm.se eller 0728-88 66 87